Vendor: Cisco Exam Code: 400-101 Exam Name: CCIE Routing and passitdump 70-498 dumps Switching Written v5.0 Update: June 28, 2017QUESTION 1 Refer to the exhibit. Which two statements about the given NetFlow configuration are true?(Choose two) A. It supports both IPv4 and IPv6 flows. B. It uses the default port to send flows to the exporter. C. It supports only IPv6 flows. D. It supports only IPv4 flows. E. It supports a maximum of 2048 entres. Correct Answer: BD Explanation

QUESTION 2 Under which two circumstances is passitdump 70-341 dumps IPsec transport mode appropriate ? (Choose two) A. When both hosts are behind IPsec peers. B. When the hosts are transmitting router management traffic. C. When only one host is behind an IPsec peer. D. When only IP header encryption is needed. E. When IPsec peers are the source and the destination of the traffic. F. When only IP header authentication is needed. Correct Answer: BE Explanation

QUESTION 3 Refer to the exhibit. Which two statements about the output aretrue?(Choose two)A. BFD last failed 476ms ago on interface GigabitEthernet 0/3. B. BGP on RT1 has negotiated the BFD passitdump 70-347 dumps capability with its peer. C. BFD is active on interface GigabitEthernet0/3 and is using ICMP. D. BFD is active on interface GigabitEthernet0/3 and is using UDP. E. BFD is active for BGP on RT1 Correct Answer: BE Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 4 Which two statements about TCP MSS are true? (Choose two.) A. The two endpoints in a TCP connection passitdump 70-462 dumps report their MSS values to one another. B. It operates at Layer 3. C. MSS values are sent in TCP SYN packets D. It sets the maximum amount of data that a host sends in an individual datagram E. It sets the minimum amount of data that a host accepts in an individual datagram Correct Answer: CD Explanation

QUESTION 5 Refer to the exhibit.Which traffic gets set passitdump 300-365 dumps to AF41 by the marking policy on interface GigabitEthernet0/0 A. Only traffic matching access-list streaming B. No traffic gets set to AF41 C. Any traffic matching access-list tp-rooms and access-list streaming D. Only traffic matching access-list tp-rooms Correct Answer: C Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 6 Which IPv6 first hop security feature blocks traffic sourced form ipv6 address that are outside the passitdump 300-550 dumps prefix gleaned from router advertised A. IPv6 source guard B. IPv6 DHCP guard C. IPv6 RA guard D. IPv6 prefix guard Correct Answer: D Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 7 Which two characteristics of an loT network are true ? (Choose two) A. loT networks must be designed for passitdump 300-460 dumps low-powered devices B. loT network are 100% reliable. C. The transmission rate in an loT network is consistent. D. loT networks are bandwidth constrained. E. loT networks use IS-IS for routing.Correct Answer: AC Explanation

QUESTION 8 Into which two pieces of information does the LISP protocol split the device identity?(Choose two) A. Enterprise Identifier B. LISP ID C. Resource Location D. Device ID E. Routing Locator F. Endpoint Identifier Correct Answer: EF Explanation

QUESTION 9 Which interior gateway protocol is based passitdump 640-875 dumps on open standards, uses a shortest-path first algorithm , provides native protocols, and operates at the data link layer? A. IS-IS B. EIGRP C. BGP D. OSPF Correct Answer: A Explanation

QUESTION 10 Which option is an incorrect design consideration when passitdump 642-997 dumps deploying OSPF areas? A. area 0 - area 2-MPLS VPN superbackbone - area 1 B. area 2 - area 0 MPLS VPN backbone - area 1 C. area 1 - MPLS VPN backbone - area 2 D. area I - area 0 - MPLS VPN backbone - area 0 - area 2 E. area 1-MPLS VPN backbone-area 1 Correct Answer: A Explanation

QUESTION 11 Which two platforms provide hypervisor passitdump 600-460 dumps virtualization?(choose two) A. Xen B. Docker C. KVM D. OpenStack E. DevStack Correct Answer: AC Explanation Explanation/Reference:QUESTION

12 Which encryption algorithm is enabled by the Cisco passitdump 1Y0-201 dumps IOS command service password-encryption? A. Cisco Type-7 B. Cisco Type-5 C. TKIP D. MD5 E. Cisco AES Correct Answer: A Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 13 Refer to the exhibit. Which kind of ICMPv6 packet is shownin the output? A. Neighbor advertisement B. Time exceeded C. Neighbor soliciation D. Router advertisement E. Router discovery Correct Answer: C Explanation

QUESTION 14 Refer to the exhibit.When R2 attempted to copy a file the TFTP server, it received this error messagE. When passitdump 1Y0-401 dumps action can you take to correct the problem? A. configure the ip tftp source-interface FaO/1 command on R2 B. configure the ip tftp source-interface FaO/1 command on R1 C. configure the ip tftp source-interface LoopbackO command on R2 D. configure the ip tftp source-interface LoopbackO command on RI E. Change the access-list configuration on R1 to access-list 1 permit 172.16.1.0 0.0.0.255. Correct Answer: C Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 15 A packet from network 10.0.1.0/24 destined for network 10.0.2.0/24 arrives at Rl on interface GiO/0, but the router drops the packet instead of transmitting passitdump 1Y0-351 dumps it out interface Gi0/1. Which feature that is configured on R1 can cause this problem? A. UDLC B. split horizon C. uRPF D. spanning tree Correct Answer: C Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 16 which two statements about IP SLAs are true? {Choose two) A. They are used primarily in the distribution layer. B. Data for the delay performance metric passitdump 1Y0-301 dumps can be collected both one-way and round-trip C. Statistics are collected and stored in the RIB D. Data can be collected with a physical probe. E. They are layer 2 transport independent. Correct Answer: BE Explanation

QUESTION 17 Which two statements about logging are true?(Choose two) A. Log messages are displayed in a Telnet session by default. B. Interface status changes are logged at the Informational level. C. Interface status changes are logged at passitdump 1Y0-250 dumps the Notification levelD. Log messages are sent to the console port by default. E. Reload requests are logged at the Notification level. F. System restart messages are logged at the Critical level. Correct Answer: AC Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 18 Which three service offer VLAN transparency for WAN Ethernet services? (Choose three) A. ERMS B. EPL C. ERS D. MPLS E. EMS F. EWS Correct Answer: BEF Explanation

QUESTION 19 Refer to exhibit. Which AS paths are matched by passitdump 1Y0-A26 dumps this access list? A. the directly attached AS 65596 and any B. the origin AS 64496 only C. the origin AS 64996 and any ASs after AS 64496 D. the directly attached AS 64496 and any ASs directly attached to AS 64496 Correct Answer: D Explanation

QUESTION 20 What are two of the commands that you can enter to gracefully shut down OSPF and notify neighbors? (Choose two) A. router(config-if)# ip ospf passitdump 1Y0-A16 dumps graceful shutdown B. router(config-if)# ip ospf shutdown C. router(config-router)# shutdown D. router(config-router)# graceful shutdown E. router(config)# ip notify Correct Answer: BC Explanation Explanation/Reference

Vendor: Cisco Exam Code: 400-101 Exam Name: CCIE Routing and Switching Written v5.0 Update: June 28, 2017

QUESTION 1 Which two statements about asymmetric routing are true? (Choose two) A. It can cause packet loss over stateful passitdump 1Y0-A19 dumps ICMP and UDP connections B. It can cause packet loss when a stateful firewall is in use. C. It can cause TCP connections to close. D. It can cause packet loss when NAT is in use. E. It is uncommon in large networks. Correct Answer: BD Explanation

QUESTION 2 Which PIM mode can forward traffic by using only (*.G) routing table entries? A. Space-dese mode B. Bidirectional mode C. Deuce mode D. Sparse mode Correct Answer: B Explanation

QUESTION 3 Refer To the exhibit. When pockets are transmitted from r1 passitdump 1Y0-A22 dumps to r2, where are they encrypted? A. on the EO/0 interface on R1 B. on the outside interface C. in the forwarding engine D. in the tunnel E. within the crypto map F. on the EO/1 interface on R2 Correct Answer: A Explanation

QUESTION 4 Which IS-IS process is responsible for passitdump 1Y0-371 dumps flooding local link information to adjacent routers ? A. decision B. receive C. forward D. update Correct Answer: DExplanation

QUESTION 5 In a typical three-node OpenStack deployment, which two components are part of the controller note ? (Choose two) A. Neutron server plugin B. Neutron DHCP agent C. Neutron layer 2 agent D. Identify Service E. Neutron Layer 3 agent Correct Answer: AD Explanation

QUESTION 6 Refer to the exhibit. Which two effects of this configuration passitdump 1Y0-A20 dumps are true? (Choose two.) A. It creates an administratively scoped boundary for ACL 60 B. It sets the TTL for discovery messages to 60 hops. C. It prevent the device from falling back to dense mode. D. It sets announcement interval to 60 seconds. E. It configure the router as the rendezvous point Correct Answer: BE Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 7 Exhibit: Your network is suffering excessive output passitdump 1Y0-253 dumps drops. Which two actions can you take to resolve the problem? (Choose two.) A. Install a switch with larger buffers. B. Configure a different queue set.C. Reconfigure the switch buffers. D. Configure the server application to use TCP. E. Update the server operating system. Correct Answer: AB Explanation

QUESTION 8 In a Cisco ACL environment .which option best describes "contracts"? A. named group of related endpoints B. a set of interaction rules between endpoint groups C. to determine endpoint group passitdump 1Y0-A28 dumps membership status D. a layer 3 forwarding domain Correct Answer: B Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 9 Which characteristic of an IS-IS single topology is true? A. Its IPv4 and IPv6 interfaces must have a 1:1 correlation. B. It supports asymmetric IPv4 and IPv6 interface. C. It uses a separate SPF calculation than the IPv4 routing table D. The metric-style wide command must be enabled. Correct Answer: A Explanation

QUESTION 10 Which technology can be used to prevent passitdump 220-802 dumps flooding of ipv6 multicast traffic on a switch? A. MLD filtering B. IGMP snooping C. MLD snooping D. IGMP filtering Correct Answer: C Explanation

QUESTION 11 Refer to the exhibit.If interface FastEthernetO/1 goes down,how does router R5 respond? A. It sends query packets to neighbor 192.168.35.3 for destination 192.168.24.0/24. B. It sends update packets to neighbor 192.168.35.3 for destination 192.168.24.0/24 C. It is stuck in active for destination 192.168.24.0/24 D. It uses interface F0/0 and neighbor 192.168.35.3 as the new path to destination 192.168.24.0/24 Correct Answer: A Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 12 What is the default time-out passitdump 220-901 dumps value of an ARP entry in Cisco IOS Software? A. 720 minutes B. 240 minutes C. 60 minutes D. 480 minutes E. 120 minutes Correct Answer: B Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 13 Which statement about passive interfaces is true? A. The interface with the IS-IS passive interface configuration sends the IP address of that interface in the link-state protocol data units B. The interface with the EIGRP passive passitdump 220-801 dumps interface configuration ignores routes after the exchange of hello packets. C. The interface with the OSPF passive interface configuration appears as a not-so-stubby network. D. Passive interface can be configured on the interface for IS-IS. Correct Answer: A Explanation

QUESTION 14Refer to the exhibit. All routers are running EIGRP and the network has R3 to R4 are configured as EIGRP stub, if when the R2 goes down,which statement passitdump CAS-002 dumps is true? A. R1 sends traffic destined to 192.168.0.100 via R2 B. R2 does not have a router to 192.168.0.0/24 in the routing table. C. The prefix 192.168.0.0/24 becomes stuck-in-active on R4 D. R3 does not advertise 192.168.0.0/24 to R4 anymore 100% Valid Cisco Exams Correct Answer: B Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 15 Which two options are benefits of EIGRP OTP? {Choose two) A. It fully supports multicast traffic. B. It allow the administrator to use different passitdump CLO-001 dumps autonomous system number per EIGRP domain. C. It allow EIGRP routers to peer across a service provider without the service provider involvement. D. It allows the customer EIGRP domain to remain contiguous. E. It requires only minimal support from the service provider. F. It allows EIGRP neighbors to be discovered dynamically. Correct Answer: CD Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 16 When you deploy DMVPN,what is the purpose of the command crypto isakmp key ciscotest address0.0.0.0 0.0.0.0? A. It is configured on the hub and spoke routers to passitdump CV0-001 dumps establish peering. B. It is configured on the hub to sent the pre-shared key for the spoke routers C. It is configured on the Internet PE routers to allow traffic to traverse the ISP core D. It is configured on the spokes to indicate the hub router. Correct Answer: B Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 17 What is the main difference between GETVPN and traditional IPsec encryption techniques? A. Only GETVPN uses three types ofencryption passitdump LX0-101 dumps keys. B. Only GETVPN uses group SA. C. Only traditional IPsec uses ISAKMP forauthentication. D. Only traditional IPsec uses PSKs. Correct Answer: B Explanation

QUESTION 18 Which three statements about microbursts are true ? (choose three) A. They can occur when chunks of data are sent in quick succession B. They occur only with UDP traffic C. They appear as input errors on an interface counter D. They appear as ignores and overruns on device buffers E. They can be monitored by IOS software F. They appear as misses and failures on device buffers Correct Answer: ADE Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 19 Which two pieces of information are returned passitdump LX0-102 dumps by the show ipv6 mid snooping querier command? (Choose two) A. Learned group information B. IPv6 address information C. MLD snooping querier configuration D. incoming interface Correct Answer: BD Explanation

QUESTION 20 Which option describes the characteristics of a public Infrastructure as a Serveice cloud service model? A. It is a way of delivering cloud-computing passitdump LX0-103 dumps infrastructure (servers , storage , network , and B. operating systems ) as an on-demand service.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

All About Aquaponics Workshop

November 15, 2015 @ 10:00 am - 3:00 pm

$35 – $65

A DIY Sustainability Workshop with Michael J. Yablonski, Ph.D. and Rachel Tinker-Kulberg, Ph.D. 
Sunday, November 15, 2015 10am – 3pm

Located at the Plant at 220 Lorax Lane, Pittsboro, NC.
For directions, click here.

Register online:
Registration limited to 50 people – Pre-registration and pre-payment required.  Please bring a bag lunch.

REGISTER HERE


An aquaponics setup in a greenhouse. You by no means need this much space to create your own aquaponics system.

An aquaponics setup in a greenhouse. You by no means need this much space to create your own aquaponics system.

The world’s population is continually growing by ~74 million people per year which will ultimately demand that we use more environmentally friendly farming technologies to protect the earth’s resources and ecosystems that we depend on for life. Aquaponics is gaining considerably attention lately as a serious sustainable farming practice with the potential of solving many of problems that we face in the future with respect to climate change, depleted soils, potable water and fossil fuel shortages. Join Dr. Mike Yablonski and Dr. Rachel Tinker-Kulberg for an introduction into the world of aquaponics.

During this hands-on workshop, Mike and Rachel will show you how to build your own backyard system. Just add plants, fish and water and you will be taking another step down the path to self reliance!

aquaponics

What is Aquaponics and why is it important?

In a nutshell, aquaponics is the practice of growing fish and plants symbiotically in a re-circulating, soil-less environment, without the need to add chemical fertilizers. Using natural bacterial cycles, fish waste is effectively converted to nutrients to feed the plants, filtered water is returned o the fish, and the re-circulation continues. Aquaponics is important because:
•It uses 90% less water than traditional gardening
•Requires less Pest and Weed management
•You will get healthy fish AND chemical free vegetables from your system
•Decreases food miles by supporting local food production in urban area food deserts.
•It’s Eco-friendly
•It’s interesting, fun and your friends will think you are super cool.

In this workshop we will explore the inter-connections between food, health, and environmental sustainability and why Aquaponic farming techniques can play a pivotal role in solving the challenges we face with respect to the global food crisis, rising diet-related human diseases, and current environmental concerns. We will dive into the biology of ecosystems using Aquaponics as a teaching model. This class will also provide detail instructions on how to balance both small indoor and large backyard Aquaponic eco-systems using sound scientific principles and techniques. A build of a small table-top Aquaponic learning system will be demonstrated, as well as hands-on participation in how to start and maintain the system.

In addition, we will teach you how to:
•Put a Plexi-glass window in your fish tank
•Build simpler aquaponic systems with no bulkhead fittings, and with removable pipe-fittings
•Supplement plant nutrients lacking in fish waste.
•Make better plant beds by considering media particle size and plant root structure.
•Save energy by using less water pumping.
•Use duckweed and other aquatic plants to control water quality.
•Obtain or grow local fish food.

Register online:
Registration limited to 50 people – Pre-registration and pre-payment required.

REGISTER HERE


About the instructors:

Mike’s and Rachel’s combined backgrounds in biology coupled with their experience with Aquaponic Systems makes them the perfect pair to introduce you to the world of self contained food systems!

mikeMichael J. Yablonski, Ph.D. was educated as a biologist and a biochemist. He has worked in biochemical research, pharmaceuticals, plant biotechnology, wastewater remediation, and biofuels. In 2006, he began working with duckweed as a wastewater remediation system, and this lead to the use of duckweed for integrated and sustainable agriculture, where the duckweed is also used as food for most types of farm animals, including fish.

During the past 3 years, he has been designing, building and operating aquaponics systems, and a special type of aquaponics format which utilizes duckweed. His experience with aquaponics has included the building of medium-scale systems for home use, and, since 2011, the use of these systems to teach 6 DIY workshops through the Abundance Foundation at Piedmont Biofuels. He has also promoted aquaponics by teaching tutorials, giving lectures at community colleges, and consulting on the design of aquaponic systems in restaurants, schools, and other public service institutions. Mike is also building aquaponic systems which are focused on the development of cold water (energy-saving) systems, applications to garden ponds, and special types of systems that can be used for home aquariums.

His approach to aquaponics stresses experimentation to obtain truly innovative aquaponic methods, and a strict adherance to the use of naturally-occurring materials, to keep aquaponics a clean and reliable type of organic agriculture. Mike’s personal interests include ecology, landscape gardening, and the culture of unusual types of plants, such as aquatic, carnivorous, epiphytic, and xerophytic plants. You can reach him at mjyablonski@gmail.com.

rachelRachel Tinker-Kulberg, Ph.D. is founder of AquaponicFood4Thought, LLC and provides science or research support to teachers, organizations, and individuals trying to promote public awareness about healthy food choices and environmental sustainability by using Aquaponics as a project-based learning tool. She is currently engaged in several Aquaponic builds throughout the Triad area that will serve to increase access to healthy food to the surrounding community while educating the users in sustainable farming techniques or simply serve to provide an aesthetic addition to their landscape or business space To learn more or contact her, please visit her websites at: linkedin.com/in/aquaponicsfood4thought or www.aquaponicfood4thought.com

Details

Date:
November 15, 2015
Time:
10:00 am - 3:00 pm
Cost:
$35 – $65
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Organizer

Abundance North Carolina
Phone:
919-533-5181
Website:
abundancenc.org

Venue

The Plant Kitchen
220 Lorax Lane #5
Pittsboro, NC 27312 United States
+ Google Map
Phone:
919-533-5181
Website:
theabundancefoundation.org